Direct contact
06-53173982

Als buiten schilder verzorgen en verfraaien wij graag de buitenkant van uw woning/ bedrijfspand. Uw houtwerk of gevel dient op een juiste manier beschermd te worden tegen alle weersinvloeden. Een goede bescherming met de beste materialen, in combinatie met ons gratis meerjaren onderhoudsplan zal er voor zorgen dat uw woning/bedrijfspand in een perfecte conditie blijft en dat u hier jarenlang plezier van zult hebben.

Voor al uw schilderwerkzaamheden, groot of klein kunt u bij ons terecht. Wij werken secuur én snel. Afhankelijk van uw wensen stellen wij ons flexibel op, werken we schoon en netjes en houden ons graag aan onze beloften. Daarom maken wij vooraf duidelijke en heldere afspraken met u over de planning, de werkzaamheden en natuurlijk over de prijs.

Als u met meerdere woningen het schilderwerk door ons laat uitvoeren geven wij burenkorting. Hoe meer woningen er mee doen hoe hoger de korting. Vraag naar de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 48 uur reageren wij op uw offerte-aanvraag.

Meer weten? Neem contact met ons op

Uitgelicht

4 woningen met burenkorting in vleuterweide
4 woningen met burenkorting in vleuterweide Lees verder
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN
BEKIJK HIER ONZE DIVERSE PROJECTEN Lees verder
Schilderwerk 2 woningen, De Woerd
Schilderwerk 2 woningen, De Woerd Lees verder

Meerjarenplan

Wij werken met meerjarenplannen om onderhoud periodiek uit te voeren. Op deze manier kunnen wij op een duurzame manier uw huis of gebouw onderhouden.

Bekijk de voordelen